Stockholm Brud & Fest

Vad ska jag ta med mig när jag provar klänningar?
– Ta gärna med inspirationsbilder, tilltänkt klackhöjd på skorna och underkläder om du har. Och ta med ett öppet sinne, bli inte förvånad om du hittar din klänning redan under första gången du provar.

Vem ska jag ta med mig när jag provar klänningar?
– Ta med en nära vän eller någon ur din familj som är ärlig i sina åsikter. Ta inte med fler än två – tre personer när du provar, då fokusen kan försvinna från dig. Vi kan tyvärr inte ta emot barn vid brudproving – då det det kan upplevas som störande för andra kunder.

Kan jag fullgöra hela min look i endast en provning? – Självklart, inte nog med att det flesta brudar hittar sin klänning under första provningen utan också blir klara med alla accessoarer såsom slöja, tiara, smycken m.m.

Köpa

Hur långt i förväg bör jag beställa min brudklänning? – Vi rekommenderar att man beställer sin klänning ca 9 månader innan sitt bröllop för att hinna med att justera klänningen utan stress. ( Vi har ett stort lager på klänningar till direktförsäljning)

Hur lång leveranstid är det på brudklänningarna? – Det brukar ta mellan ca 6 månader att få hem sin brudklänning. Ibland finns klänningen på lager hos leverantören då kan vi ha den här inom 14 dagar.

Hur går det till när jag beställer min brudklänning? – Vi tar dina mått och jämför med storlekstabeller som vi har från våra designers för att se vilken storlek du ligger närmast. Oftast har du möjlighet att beställa rätt längd på din klänning mot en extra avgift förutsatt att du har tillräckligt med tid innan din bröllopsdag.

Man betalar en handpenning på 50% av klänningen. Betalning sker via Kort eller Bankgiro / Swish, ej American Express. Från 1/1 2018 är vi en kontantfri butik.

Öppetköp och Bytesrätt

Varor som är direkt beställda till kund har inget öppetköp eller bytesrätt. Du väljer själv om du vill köpa ut varan eller förlora din handpenning.

Vi har ej öppetköp på våra varor utan bytesrätt enligt överenskommelse.

REA varor samt accessoarer har ej bytesrätt.

Inom vilka prisklasser ligger era klänningar? – Klänningarna börjar på 10.000kr och fortsätter uppåt, vi har endast ett fåtal klänningar som ligger i prisklass  9995kr.

Tidsbokning

Vi har tidsbokning och endast drop in i mån av tid. Du bokar din provtid enklast på Bokadirekt.se har du frågor om vår tidsbokning går det bra att maila oss på tidsbokning@brudochfest.se  Vi kommer under vår provning tillsammans tillsammans med dig göra det vi är bäst på: Hitta DIN drömklänning!

– Vi kan ta emot bruden + 2 personer (ej barn).

– Tag gärna med brudskor om du har eller skor med tilltänkt klackhöjd.

 

-Provningen är kostnadsfri.

Varmt välkommen #teamstockholmbrudochfest